Referenties


Niels ten Hagen
Directeur Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV

“Rob kwam via zijn enorme netwerk op mijn pad. Ik heb hem benaderd om als speaker/presentator te helpen bij het Europees Kampioenschap Rolstoelhockey. Hij reageerde direct heel enthousiast. Niet omdat het wellicht om een betaalde opdracht zou gaan, maar omdat hij oprecht geïnteresseerd was in het evenement en de sport. Ik wist dat hij een brede ervaring heeft in het verslaan van sportwedstrijden. Om onze sport goed te leren kennen, heeft hij gezorgd voor een gedegen voorbereiding. Daarnaast heeft hij zich telefonisch uitvoerig laten informeren over het spel en bezocht zelfs een voorafgaande wedstrijd op een andere dag om optimaal voorbereid te zijn. Gedurende de 2 dagen van de finale verzorgde hij op spetterende wijze alle communicatie rondom en tijdens de wedstrijden. Zijn enthousiasme straalde uit op het publiek, de spelers en de organisatie. En ieder was dan ook bijzonder complimenteus over zijn bijdrage aan het evenement. Ik kan hem van harte aanbevelen en zal hem zeker zelf nog een keer vragen wanneer de gelegenheid ontstaat. Een ieder die een persoonlijke referentie wil, mag mij daarvoor benaderen.”


Sander Mallie
Managing Director SportsGen sportmarketing & events

“Rob is al jaren een uitstekende, betrokken speaker bij ons evenement NextGen Series in het Olympisch Stadion. Teamspeler waar je van op aan kunt.”


Mena Leila Kilani
Projectmanager bij WomanLink

“Rob heeft een uitstraling waar je niet omheen kan. Als collega presentator vind ik hem sympathiek, op het podium is hij krachtig, speels en duidelijk. Hij komt altijd goed voorbereid aan en laat ruimte voor improvisatie. Met het juiste netwerk en de juiste keuzes kan Rob heel ver komen!”