In de media

Op donderdag 3 november wordt in de Vue bioscoop in Alkmaar de Europese voetbalwedstrijd van Maccabi Tel Aviv – AZ live uitgezonden. Voorafgaand vindt de première plaats van de korte docu-film ‘Supporters voor Supporters’. De film geeft een indrukwekkende impressie van Mark, deelnemer aan het het gelijknamige project bij AZ.

Binnen Supporters voor Supporters doen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zes maanden lang, twee dagen in de week werkervaring op bij een bedrijf dat lid is van de businessclub van AZ. Eens per twee weken komen ze langs om te praten over hun stage en om te werken aan een persoonlijk leerplan. Ook kunnen zij gebruik maken van de sportfaciliteiten van AZ.

Om 18:20 uur start het programma onder leiding van Rob Mooij, presentator en verslaggever voor de AZ blindentribune en AZ Radio. Aansluitend wordt de docu-film getoond en is er een interview met John van den Oord, projectleider MEE & De Wering. Om 18.30 uur begint de voorbeschouwing met een oud-speler van AZ en om 19:00 uur begint de wedstrijd Maccabi Tel Aviv – AZ.